Warner Bros. Pictures lost eerste televisiespot voor The Batman

Het voorbije weekend kregen we reeds een eerste trailer te zien voor de nieuwe Batman-film. En aangezien Batman de coolste superheld allertijden is (toch?) wil Warner Bros. Pictures het ijzer meteen smeden wanneer het heet is. Met andere woorden tijd om ook meteen de televisiespot de wereld in te sturen.

De film zelf staat gepland voor maart 2022, tenzij een vierde, vijfde of zesde coronagolf roet in het eten komt strooien.

Maar daar zal Batman zeker iets op vinden! Maar eerst met die verdomde Riddler afrekenen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)