Star-Lord kiest plan B in tv-spot voor Marvel’s Guardians of the Galaxy

Guardians of The Galaxy

Gaan de Guardians doen wat de Avengers niet lukte? Namelijk scoren onder de fans van het Marvel-universum en iedereen verleiden om de game wel te spelen? Het zou best wel eens kunnen.

Eidos-Montréal heeft een gloednieuwe tv-spot onthuld om ons nog eens warm te maken voor de launch van Marvel’s Guardians of the Galaxy volgende week.

In de trailer worden we midden in een combat Huddle gedropt, waar Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot de situatie inschatten, de strategie bespreken en natuurlijk ook een beetje grappen en grollen voor ze besluiten om voor Plan B te gaan – een volledige, gecoördineerde aanval die op gepaste wijze wordt aangewakkerd door Mötley Crüe’s “Kickstart My Heart”.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)