Xbox-minikoelkast pre-orders meteen uitverkocht

Het leven is aan de rappen! Na eerst de console zelf, is nu ook zijn koele dubbelganger in geen tijd uitverkocht.

Gisteren lieten we jullie nog weten dat de Xbox-minikoelkast vanaf vandaag online te bestellen zou zijn en dat deze vanaf december (in bepaalde landen) in de winkels zal liggen.

De bestellingen voor de mini-koelkast gingen vanochtend open en waren vrijwel meteen uitverkocht. Dit betekent echter niet dat het onmogelijk gaat worden om alsnog aan een exemplaar te geraken. Volgens Xbox-marketingbaas Aaron Greenberg zal er begin 2022 een nieuwe voorraad beschikbaar zijn.

Zoals vaker profiteren scalpers van de situatie. Momenteel worden er op eBay mini-koelkasten aangeboden voor prijzen vanaf 300 dollar. Dat is drie keer zo veel dan de originele prijs.

Ik ga mooi wachten tot de mini-koelkasten in België beschikbaar zijn aan de normale prijs.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Xbox-minikoelkast pre-orders meteen uitverkocht'

Reacties zijn gesloten.