Sherlocks broer Mycroft duikt op in nieuwe Sherlock Holmes Chapter One

Je hebt dikke neuzen, lange neuzen, kromme neuzen, tomaten- en patattenneuzen en rechte neuzen. Dan heb je Gentse neuzekes om te snoepen en tot slot zijn er de curieuzeneuzen en speurneuzen. Nu wil het toeval dat Sherlock Holmes de beste speurneus heeft, en ook de bekendste speurneus is. Tijd voor een nieuwe game dus.

En die nieuwe game dat wordt Sherlock Holmes Chapter One van ontwikkelaar Frogwares die je kent van vorige Sherlock games en het bijzondere The Sinking City.

Zij serveren ons vandaag een nieuwe trailer van hun in ontwikkeling zijnde game waarin we kennismaken met de onderzoekstechnieken die we zullen gebruiken om zaken op te lossen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)