Hot Wheels Unleashed krijgt een Batman-uitbreiding in december

Fan van Hot Wheels én Batman? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Toch als je nog kan wachten tot december.

Ontwikkelaar Milestone heeft immers het bericht de wereld ingestuurd dat we in december van dit jaar een Batman-uitbreiding mogen verwachten voor hun populaire racer Hot Wheels Unleashed.

De nieuwe content omvat een gloednieuwe carrièremap geïnspireerd op Gotham City, samen met een nieuwe omgeving gebaseerd op The Batcave.

Dit alles aangevuld met tal van nieuwe tracks en items, waaronder een nieuwe Joker Funhouse Split builder module. Het pakket zal ook vijf nieuwe voertuigen bevatten. Namelijk, The Penguin, Robin 2.0T, Armored Batman, Batman Rebirth en The Joker GT.

En dat is nog niet alles trouwens! De studio heeft ook een DC Super-Villains raceseizoen aangekondigd met nieuwe gratis en premium content om vrij te spelen via uitdagingen. Er zijn zes nieuwe voertuigen, elk gethematiseerd naar beroemde DC-slechteriken. Deze omvatten Bane, The Cheetah, Poison Ivy, Black Manta, Deathstroke en Harley Quinn. Het seizoen begint op 11 november en duurt tot 18 januari 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)