Outriders komt naar Game Pass voor PC

Via een blogpost op Xbox Wire is aangekondigd dat Outriders op dinsdag 19 oktober 2021 naar de Microsoft Store komt via Xbox Game Pass voor pc (en dus ook Xbox Game Pass Ultimate). Bij de lancering in april was de Xbox-versie van de game nog een immens populaire day-one release op de subscriptieservice van Microsoft.  

Het is ook bevestigd dat cross-progressie tussen de Xbox- en Microsoft Store-versies van de game wordt ondersteund, wat betekent dat je jouw voortgang kunt overzetten tussen console en de Windows-versie als je hetzelfde account op beide platformen gebruikt. Outriders ondersteunt ook crossplay, zodat alle spelers met elkaar kunnen spelen, ongeacht het platform waarop ze dat doen.

Aan het eind van het bericht wordt er nog gehint naar toekomstige content. Men heeft het over “een aantal spannende updates” en dat we “Outriders de komende weken in de gaten moeten houden”, wat suggereert dat er weldra nieuwe functies en/of inhoud zal aangekondigd worden.