Trailer-time op DC FanDome: Black Adam, Peacemaker en Suicide Squad

Filmfans en gamers worden dit weekend getrakteerd op talloze showcases en panels tijdens DC FanDome. We krijgen onder andere eerste beelden van Black Adam, met in de hoofdrol Dwayne “The Rock” Johnson, en nog véél meer.

Black Adam

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol als antiheld in dit DC Comics epos dat de Justice Society introduceert op het grote scherm. De cast bestaat uit Aldis Hodge als Hawkman, Pierce Brosnan als Doctor Fate, Noah Centineo als Atom Smasher, Quintessa Swindell als Cyclone, en Sarah Shahi als Adrianna Tomaz, evenals Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, en Bodhi Sabongui. De New Line/DC film is geregisseerd door Jaume Collet-Serra.

Peacemaker

Peacemaker is een origin verhaal over het personage dat John Cena voor het eerst vertolkte in James Gunn’s film uit 2021, The Suicide Squad – een ijdeltuit die gelooft in vrede tegen elke prijs, ongeacht hoeveel mensen hij moet doden om het te krijgen. In de serie spelen John Cena als Peacemaker, Danielle Brooks als Adebayo, Freddie Stroma als Vigilante, Jennifer Holland als Harcourt, Steve Agee als Economos, Chukwudi Iwuji als Murn, en Robert Patrick als Auggie Smith. Gunn schreef alle acht afleveringen van Peacemaker en regisseerde er vijf, waaronder de eerste. De DC serie debuteert 13 januari 2022 op HBO Max.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Sluit je aan bij Task Force X en word officieel lid van de Suicide Squad in de nieuwste story trailer voor Rocksteady’s Suicide: Squad: Kill the Justice League. De trailer bevestigt de release in 2022. Suicide Squad: Kill the Justice League zal verschijnen op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.