The Guardians of The Galaxy zijn klaar om het universum te redden in kick-ass launch trailer

Guardians of The Galaxy Star-Lord

Nog een dikke twee weken en dan kunnen we eindelijk aan de slag met het nieuwste single player avontuur van ontwikkelaar Eidos Montréal.

Op de tonen van het fantastische “Kickstart My Heart” van Mötley Crüe, krijgen we heerlijk chaotische actie voorgeschoteld waar de Guardians in zullen belanden tijdens de game. Hoewel hun verschillen de Guardians vaak in de problemen helpen, levert elk van de hen tijdens gevechten een speciale bijdrage –  explosievenspecialist Rocket is goed in omgevingsschade, Groot zorgt voor een ijzersterke verdediging, Drax beukt zich dwars door alle weerstand en Gamora voegt haar snelle en nauwkeurige zwaardvechtkunst toe aan het team. Als Star-Lord geef je leiding aan het hele zootje ongeregeld, zowel op het slagveld als in het verhaal.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStatio 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en GeForce NOW. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.