Bloederige launch trailer zet release Back 4 Blood in de verf

Liefhebbers van het betere schietwerk op zombies kan zich vanaf gisteren uitleven in de co-op shooter Back 4 Blood. En de verwachtingen zijn hooggespannen, want de game werd ontwikkeld door Turtle Rock Studios, de ontwikkelaars van de populaire Left 4 Dead-franchise.

De Back 4 Blood-campagne vindt plaats na een catastrofale uitbraak waarbij het gros van de mensheid is vermoord of geïnfecteerd door een parasitaire Devil Worm. We kruipen in de huid van enkele apocalyps-veteranen/fanatieke zombiejagers, de Cleaners, terwijl ze de geïnfecteerde wezen, de Ridden, bestrijden in een poging om de wereld te heroveren.

“Back 4 Blood is het resultaat van al het harde werk van het voltallige team van Turtle Rock Studios om een gloednieuwe, eersteklas zombie-shooter te kunnen bieden,” aldus Chris Ashton, medeoprichter en ontwerpdirecteur van Turtle Rock Studios. “Dit is het spel dat we voor ogen hadden voor onze enthousiaste en toegewijde community, en we zijn er trots op dat onze fans er straks plezier aan kunnen beleven.”

Back 4 Blood is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game is ook onderdeel van Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.