Pragalicious serveert: Het eerste kwartier van Far Cry 6 op PlayStation 5

We nemen je mee op avontuur met Dani Rojas en komen in dit eerste kwartier van Far Cry 6 meteen oog in oog te staan met dictator Antón Castillo.

Check zeker ook de uitgebreide review van Praga waarin hij de game omschrijft als entertainment van de bovenste plank.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.