fbpx

HBO lost eerste trailer voor Game of Thrones prequel House of the Dragon

Op een nieuw seizoen van Game of Thrones moeten we niet hopen. Het is voor de fans dan ook reikhalzend uitkijken naar de prequel reeks House of the Dragon.

Vandaag heeft HBN alvast een eerste trailer de wereld ingestuurd voor deze nieuwe reeks die er zit aan te komen. House of the Dragon is gebaseerd op George R. R. Martins boek Fire & Blood.

De serie speelt zich af tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones en vertelt over het begin van het einde van het Huis Targaryen en de gebeurtenissen die leiden tot de Targaryen burgeroorlog, bekend als de “Dans van de Draken”.

Het begint met Aegon I’s verovering van de Zeven Koninkrijken van Westeros, dankzij het geavanceerde wapentuig van de familie in de vorm van draken, gevolgd door een periode van relatieve vrede. Deel drie richt zich op de zonen van Aegon I, Koning Aenys I en Koning Maegor I. Wanneer deze laatste sterft, bestijgt de zoon van Aenys, Jaehaerys I, de IJzeren Troon. Jaehaerys I had twee zonen, maar zij stierven beiden voor hun regerende vader, waardoor een opvolgingscrisis ontstond.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: