De Kingdom Hearts-games komen naar Nintendo Switch als cloud versies

Nog mooi nieuws vanop het Tokyo Game Show-front voor de fans van de Kingdom Hearts-games en Switch gamers in het bijzonder. De unieke mix tussen de wereld van Disney en Final Fantasy komt naar Switch.

Alle drie de Kingdom Hearts-versies zullen dus speelbaar zijn via de cloud. Hou er rekening mee dat je sowieso een internetverbinding op je Nintendo Switch nodig hebt om te spelen.

De verzameling bevat Kingdom Hearts – HD 1.5 + 2.5 ReMIX. Dit is een HD-compilatie van de eerste twee games, die een moderne sausje hebben gekregen ten opzichte van hun PS2-releases.

Vervolgens is er Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, dat een HD-remaster bevat van het exclusieve Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance voor de 3DS.

Tot slot bevat Kingdom Hearts III + Re Mind zowel de meest recente 2019 Kingdom Hearts III RPG als de Re Mind verhaal DLC.

Square Enix kondigde ook een speciaal Kingdom Hearts 20th Anniversary Event aan met een video. Deze video zie je hieronder.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)