Darksiders III is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Darksiders 3

Fans van hack ’n slash actie-RPG’s kennen ongetwijfeld de Darksiders-serie. Met enige vertraging is deze game nu ook verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

In Darksiders III kruip je in de huid van Fury. Het is jouw taak om de Seven Deadly Sins te vernietigen en de balans terug te brengen in de wereld. Zo niet dreigt de Apocalypse neer te dalen op de aarde!

Darksiders III was reeds beschikbaar op alle consoles en PC, maar vanaf nu dus ook in de eShop van de Nintendo Switch voor €39,99. Best stevig voor een game uit 2018, ook al krijg je de 2 DLC’s: The Crucible en Keepers of the Void er bij.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.