Stranger of Paradise Final Fantasy Origin verschijnt 18 maart 2022

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Je moet het die mannen van Square Enix toch nageven, hun Final Fantasy-games zien er een voor een schitterend uit. Iets wat voor de actie-RPG Stranger of Paradise Final Fantasy Origin niet anders is. Alleen die lange titels zijn vervelend om te onthouden. Al kan dat ook mijn leeftijd liggen natuurlijk…

Tijdens de Tokyo Game Show-livestream maakte Square Enix bekend dat Stranger of Paradise Final Fantasy Origin op 18 maart 2022 verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store.

Deze nieuwe action-RPG, die is ontwikkeld door Team Ninja (Ninja Gaiden en de Nioh-serie), in samenwerking met Tetsuya Nomura (Final Fantasy VII en Kingdom Hearts), geeft een gedurfde, nieuwe draai aan de Final Fantasy-reeks.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin combineert uitdagende en strategische vechtactie met de wereld en andere elementen van de Final Fantasy-serie voor een unieke actie-RPG-ervaring.

Stap met Jack en zijn bondgenoten door de poorten van de Chaos Shrine en betreed een duistere fantasy-wereld waarin het gezelschap spectaculaire gevechten moet leveren om te ontdekken of ze werkelijk de Warriors of Light uit de voorspellingen zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)