Ghostface, de killer uit Scream, komt naar Cold War/Warzone in Halloween-event

Het is oktober en dus bijna tijd voor Halloween. Naar jaarlijkse gewoonte verpakken heel wat ontwikkelaars hun games in een Halloween-jasje. Dat is ook dit jaar niet anders voor de Call of Duty-reeks.

Zo passeerden rond Halloween reeds personages uit SAW en The Texas Chainsaw Massacre de revue in speciale events/bundels, en dit jaar is het de beurt aan niemand minder dan Ghostface, de seriemoordenaar uit de Scream-filmfranchise.

Dat is toch wat TheGhostOfHope, een Call of Duty-leaker, beweert. Het Warzone Halloween-event zou bovendien de titel “All Hallows Eve” meekrijgen. Het is op dit moment nog onduidelijk of er nieuwe limited-time modes zullen verschijnen.

Afgelopen Halloween was er echter The Haunting of Verdansk, met nachtmodi en een Zombies Royale LTM. Het introduceerde ook een aantal op horror gebaseerde skins. Leatherface uit The Texas Chainsaw Massacre kwam in de game, evenals Billy de pop, uit SAW.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)