Maak kennis met de charmante Emem in Vampire: The Masquerade – Swansong

Vampire: The Masquerade - Swansong

Ze mag er dan nog zo jong en charmant uitzien, toch is Emem een goeddorstige vampier van meer dan 100 jaar oud.

Ze was vroeger een succesvolle jazzdiva die getransformeerd werd door de liefde van haar leven: Hilda. Ze behoort nu tot de Toreador-clan en beschikt over duistere krachten die haar onzichtbaar kunnen maken. Dit ontdekken we in onderstaande trailer waarin we onder andere een overval zien in de donkere straten van Boston.

Vampire: The Masquerade – Swansong verschijnt in februari van volgend jaar voor alle consoles én PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.