Xbox Insiders kunnen dit weekend aan de slag met Halo Infinite

Halo Infinite

Het is nog even wachten op de release van Halo Infinite, maar als je een Xbox Insider bent, én Halo-fan, dan staat er jou een mooi weekend te wachten.

Microsoft heeft namelijk laten weten dat iedereen die lid is van Xbox Insider de Halo Infinite-test dit weekend kan uitproberen. Nog geen lid? No problemo! Je kan via de Microsoft Store de Xbox Insider Hub-app installeren en je aansluiten.

Done? Top! Nu kan je dit weekend zowel de Big Team Battle (12v12)- als 4v4 Arena-modi testen. Je kan dit weekend, net zoals het voorbije weekend trouwens, het hele weekend spelen, testen en de mappen verkennen. Hou er wel rekening mee dat de online matchmaking alleen op vooraf bepaalde tijden beschikbaar is. We geven hieronder even het tijdschema mee:

  • Vrijdag 1 oktober van 19:00 uur tot 23:00 uur
  • Zaterdag 2 oktober van 02:00 uur tot 06:00 uur en van 19:00 uur tot 23:00 uur
  • Zondag 3 oktober van 02:00 uur tot 06:00 uur en van 19:00 uur tot 23:00 uur
  • Maandag 4 oktober van 02:00 uur tot 06:00 uur

Veel plezier! Weet trouwens dat Halo Infinite bij launch gratis beschikbaar is voor gamers met een Xbox Game Pass!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Xbox Insiders kunnen dit weekend aan de slag met Halo Infinite'

  1. Alles zit redelijk goed in elkaar, vooral de gameplay is zeer goed imo. Zelfs de bots in training mode waren/zijn leuk cannon fodder.

Reacties zijn gesloten.