Launchtrailer van Hot Wheels Unleashed knalt lekker door op de tonen van Metallica

Hot Wheels Unleashed

Vanaf donderdag kan iedereen zich opnieuw kind wanen met Hot Wheels Unleashed.

Deze arcaderacer van het Italiaanse Milestone moet ons terug naar onze kindertijd katapulteren. Of dat hen ook lukt, lees je snel op deze fijne website. Maar als ik af mag gaan op de preview die ik al mocht spelen, komt het helemaal goed met Hot Wheels Unleashed.

Om de launch wat extra kracht bij te zetten is de launchtrailer verschenen. En die knalt lekker weg op het stevige Fuel van de metalband Metallica.

Hot Wheels Unleashed is vanaf 30 september verkrijgbaar op alle consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.