Massa’s verf in gameplaytrailer van Splatoon 3

Splatoon 3

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de hypetrein van Splatoon compleet gemist heb. De game heeft een ontzettend trouwe schare fans en is voornamelijk in het Verre Oosten enorm populair.

Daar worden zelfs grootste esports tornooien gehouden waarbij tienduizenden supporters hun favoriete gamers toejuichen.

Zij kijken waarschijnlijk reikhalzend uit naar de release van Splatoon 3. Al zal dat geduld nog wel even op de proef gesteld worden, want Nintendo houdt wat betreft de release de lippen stijf op elkaar.

Wel krijgen we een splinternieuwe gameplaytrailer geserveerd waarin weer heel wat verf wordt rondgeschoten. En bovendien trakteert het de fans op de terugkeer van een oude bekende vijand.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.