LOTR Online strooit in het rond met gratis quest packs

Lord of the Rings Online mag dan wel al veertien jaar oud zijn, de game blijft razend populair. Dat bleek nog maar eens in de lockdown vorig jaar toen de game een heropleving kende. Ontwikkelaar Standing Stone Games gaf toen als geste enkele quest packs gratis weg als bedankje voor het vertrouwen in de game; een trend die nu wordt verder gezet.

Want de ontwikkelaar geeft nu maar lieft 24 quest packs weg die je kan verkrijgen door de in-game store te bezoeken. Als je daar de code LOTROQUESTS2021 ingeeft voor 30 november verkrijg je heel wat gratis content die het spelen méér dan waard is. Het is natuurlijk ook slim gezien de promotie in-game te voeren, daar de kans dat je verlekkerd raakt aan de game zo stukken groter is.

Ook krijg je enkele extra’s zoals de Far Anórien region pack en een mission pack genaamd ‘The Further Adventures of Bilbo Baggins’. Spelers die F2P spelen kunnen daarbij echter nog steeds niet genieten van Premium-features zoals de Riding Skill. Hoe dan ook blijft het een genereuze move van Standing Stone Games! Wij hebben alvast veel zin om de game opnieuw te installeren…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.