Check de eerste foto van HBO-serie The Last of Us, multiplayergame nog niet voor onmiddellijk

The Last of Us

Heel wat fans hadden gehoopt om gisteren de eerste beelden te zien van de beloofde multiplayer van The Last of Us: Part 2. In de game is 26 september namelijk Outbreak Day en dat wordt in de echte wereld al 8 jaar gevierd als The Last of Us Day.

Helaas kregen ze enkel een bericht voorgeschoteld vanuit Naughty Dog waarin gezegd werd dat we nog even geduld moeten hebben en dat ze de multiplayer pas tonen wanneer ze zelf vinden dat de tijd rijp is. Wanneer dat ook moge zijn…

Gelukkig werden we wél getrakteerd op een eerste foto van de serie waaraan HBO werkt. Hierin zien we Pedro Pascal (Joel) en Bella Ramsey (Ellie) terwijl ze turen over een weidse, euhm, weide. De foto werd gedeeld door Neil Druckmann, de producer van de serie.

Ook al had ik graag de gezichten gezien van beide acteurs, toch doet deze foto mij al watertanden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.