Stevige gameplaytrailer van Bayonetta 3

Bayonetta 3

Gisteren vond de nieuwste Nintendo Direct plaats en daarin schotelde Nintendo ons opnieuw een heleboel trailers voor.

Een van de verrassingen was ongetwijfeld een uitgebreide gameplaytrailer van Bayonetta 3. Hierin krijgen we uiteraard de typische hectische gameplay te zien waarin Cereza (a.k.a. Bayonetta) haar meest geschifte moves laat zien.

Bayonetta 3 verschijnt volgend jaar, exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.