Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground launch trailer

Het Warhammer-universum is heel uniek, divers en apart in zijn genre. Niet meer dan normaal dus dat het zich uitstekend leent voor een pak videogames en bordspellen. Een van die games is Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground dat vanaf vandaag beschikbaar is.

Age of Sigmar: Storm Ground is een actievolle turn-based strategiegame, gebaseerd op Games Workshops iconische fantasy IP “Age of Sigmar”, een dark-fantasy universum waar onsterfelijke ridders hemelse stardrakes berijden om Chaos & Death uit te roeien in diverse realms.

Word commandant van een van de buitengewone facties van Warhammer Age of Sigmar – de Stormcast Eternals, de Nighthaunt en de Maggotkin of Nurgle – en leid je strijdmacht, die je zelf kunt aanpassen, slag na slag in deze spectaculaire turn-based strategiegame boordevol actie. Verzamel en upgrade nieuwe soorten eenheden, krachtige uitrusting en ontgrendel verwoestende vaardigheden om op je vijanden los te laten in elke nieuwe speelronde van de niet-lineaire campagne van Storm Ground.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)