Nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy gameplay trailers leggen focus op combat en exploratie

Marvel's Guardians of the Galaxy

Vandaag krijgen we niet één maar twee gameplay trailers geserveerd van Marvel’s Guardians of the Galaxy. De ene legt de focus op de combat en de andere legt de focus op exploratie.

Ze hebben er zin in daar bij Eidos Montreal zoveel is duidelijk. Hopelijk straalt dat enthousiasme ook af op de uiteindelijke versie van het spel.

In de combat video noteren we dat elke Guardian in het team een specifieke rol heeft. Zo kan Rocket met zijn explosieven een heleboel vijanden tegelijk uitschakelen. De kleine, hier komt ie, Groot is de verdediger, die vijanden kan immobiliseren en zijn teamgenoten weer tot leven kan wekken.

Drax brengt met zijn combat skills de vijand in verwarring of stunned hen. Gamora slaat ondertussen met finesse toe en helpt ons als we specifieke vijanden willen raken. Tot slot is er Star Lord, de meest complete vechter van de superheldenbende.

Als je niet aan het vechten bent, kun je wat vrije tijd doorbrengen in de Milano, je schip. Cool hier is dat dit schip vol zit met easter eggs, verwijzingen en mogelijkheden om je makkers beter te leren kennen.

De video geeft ons ook een blik op het ability point-systeem van de game. Met deze punten kan je jouw team upgraden. Ook is het mogelijk om Rocket je uitrusting te laten upgraden aan de werkbank.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)