Speel de Starship Troopers: Terran Command-demo gratis via Steam

Wat waren die Starship Troopers cool zeg, en wat heb ik zin om de nieuwe Starship Troopers-game te spelen. Wel, ikzelf en de fans hebben geluk, we kunnen de game namelijk gratis spelen dankzij Steam.

Starship Troopers: Terran Command, dat twee jaar geleden werd aangekondigd, krijgt een gratis demo als onderdeel van het aankomende Steam Next-festival dat doorgaat van 1 tot en met 7 oktober. Als dat geen goed nieuws is!

Op een releasedatum moeten we voorlopig niet rekenen. En daar is een goede reden voor zegt executive producer David Sharrock: “We really want this game to deliver on the promise of a true Starship Troopers experience, and collecting feedback from the players is an important milestone of this process,

Ik heb er nu al veel zin in! Hou de Steam-pagina van de game dus zeker in de gaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Speel de Starship Troopers: Terran Command-demo gratis via Steam'

  1. Wow, film is van bijna 25 jaar geleden. Tijd staat echt niet stil. Destijds goede film maar geen idee of ie de tand des tijds heeft doorstaan. Ook een tijd waar ik films soms 4 keer zag als ie goed was 🙂

Reacties zijn gesloten.