PlayStation’s Big in Japan-koopjes zijn live

Waarom zou je een game bij release kopen als je een paar maanden later diezelfde game kan scoren voor de helft van de prijs. PlayStation blijft immers met koopjes uitpakken en de volgende in het rijtje zijn de Big in Japan-koopjes.

Vroeger waren JRPG’s en andere Oosterse getinte games voor heel wat gamers, ook voor mij, een ver van mijn bed show. Tot ik met de Final Fantasy-reeks in contact kwam. Maar titels als Tales of Arise, Final Fantasy VII Remake en Intergrade, NieR Replicant, Scarlet Nexus, Persona 5 en een pak andere games effenden voor heel wat gamers (ook mezelf) het pad naar het genre.

En het zijn net die games en reeksen, waaronder ook Yakuza: Like a Dragon, die je vanaf vandaag tegen heel voordelige prijzen kan aanschaffen in de PlayStation Store.

Er zijn zo’n 230 games die je kan scoren in de koopjes, aangevuld met DLC en seizoenspassen. En voor de volledigheid, het gaat natuurlijk niet alleen om JRPG’s maar ook om actiegames en vechtspellen.

Ga dus zeker eens neuzen want er zit zeker iets bij dat je zal aanspreken. (En je hoeft er geen Japans voor te kennen!)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'PlayStation’s Big in Japan-koopjes zijn live'

  1. Sommige games zijn fysiek soms goedkoper te krijgen. Imo zijn die sales eerder een lokkertje … Een tijdje geleden zelf al The Last Guardian (als ICO fan) meegepikt. Nu ook weer aan -50%.

Reacties zijn gesloten.