Ontdek in nieuwe video alles over de campagne van Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2

Iedereen houdt van dino’s. Althans, dat is wat ik mezelf wijsmaak. Want ik ben ontzettend geïntrigeerd door deze wezens die miljoenen jaren geleden op onze aardbol ronddoolden.

De Jurassic Park-films wakkerden deze liefde alleen maar aan en ook op gamesvlak hebben de dinoliefhebbers niet te klagen. Zeker niet sinds Frontier in 2018 op de proppen kwam met de managementgame Jurassic World Evolution.

Het vervolg komt in november uit en zal een pak verbeteringen bevatten ten opzichte van het origineel. In een nieuwe developer diary praten de ontwikkelaars over het meeslepende verhaal dat ze willen vertellen in de campagne. De game speelt zich trouwens af na de gebeurtenissen van Jurassic World Fallen Kingdom.

Daarnaast krijgt de game ook een Chaos Theory-modus, waarin je scenario’s zal kunnen spelen waarvoor Frontier zijn inspiratie haalde uit de films.

Jurassic World Evolution 2 is vanaf op 9 november beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.