Netflix pakt uit met intrigerende trailer voor thriller Night Teeth

Een nachtje op stap gaan in het gezelschap van twee bloedmooie vrouwen die je als taxichauffeur hebt opgepikt in Los Angeles? Je hoeft het me geen twee keer te vragen. Ik ben al een paar keer in Los Angeles geweest en daar loopt effectief schoon volk rond. Maar wat als die twee dames een verdomd duister geheim met zich meedragen?

Dat overkomt een jonge student die bijklust als chauffeur in de nieuwe Netflix-thriller Night Teeth die vanaf volgende maand te zien is op het streamingplatform.

Samen met de dames bezoekt hij allerlei feestjes wat in het begin natuurlijk meer dan de max is. Maar eens hij doorheeft dat de dames in kwestie twee vampieren zijn is het andere koek.

Aan de ene kant heb je een rijke, gevaarlijke, gedetailleerde onderwereld van vampiermisdaadfamilies, bendeoorlogen, macht en geld… en aan de andere kant die jongen die totaal niet in zijn element is. Het botsen van deze twee werelden, van deze verschillende genres – misdaadthriller, coming of age, bovennatuurlijke horror – allemaal op één avond in de grote stad, voelde als het potentieel voor een nieuwe kijk op de vampierfilm, iets intens, grappig, en een beetje gek.” zegt regisseur Adam Randall over zijn nieuwste productie.

Ideaal om te bekijken op Halloween als je het ons vraagt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)