Streamer loopt 10km in Uruk-Hai pantser

Voor al zij die twijfelden aan het uithoudingsvermogen van een doorwinterde Uruk-Hai.

Streamer OrcRun, hoe kan het ook anders, had vorig jaar reeds enkele solo-runs op zijn conto staan, waarbij hij telkens in een volledig uitgedost Uruk-Hai pantser aan zijn loopparcours begint. Zijn doel is simpel; geld inzamelen voor verschillende goede doelen. Dit jaar deed hij er echter nog een schepje bovenop en heeft hij zijn eerste 10km-wedstrijd tegen andere lopers voltooid. En jawel, dat deed hij nog steeds in het prachtige pantser dat Saruman destijds heeft ontworpen voor zijn machtige horde Uruk-Hai.

Zijn Twitter-bio laat dan ook niet veel te wensen over en beschrijft de streamer zo nobel als hij is: “Just a guy who wants to make the world a better place while wearing an orc costume.”

In deze laatste run wenste hij geld in te zamelen voor The Alex, een Canadese liefdadigheidsinstelling die een aantal verschillende manieren van gemeenschapsondersteuning biedt. Hij finishte de run in 53:57:15 min. Een zeer straffe prestatie wat ons betreft! Hier kan je zijn volledige run herbekijken.

Dankzij de vele aanmoedigingen, zowel IRL als via Twitch, slaagde hij erin om zijn vooropgestelde doel van C$1500 te halen. Wat de toekomst betreft, heeft de streamer momenteel nog geen concrete plannen onthuld over aankomende races, maar ongetwijfeld zal hij zeker nog enkele loopwedstrijden achter zijn tandvlees steken.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.