Tales of Arise ging al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank

Tales of Arise

BrunoB schrijft op dit moment naarstig aan zijn review van deze veelbelovende JRPG, maar de wereld is al helemaal plat gegaan voor Tales of Arise.

Dat bewijzen de verkoopscijfers. Bandai Namco heeft namelijk laten weten dat de game al meer dan 1 miljoen keer verkocht is. Bovendien brengt dit de totale verkopen van de reeks op meer dan 25 miljoen exemplaren. Check zeker ook nog eens de knappe launch trailer om te weten waarover deze game gaat.

“We zijn erg trots om te zien hoe fans en nieuwkomers Tales of Arise ontvangen”, aldus Yusuke Tomizawa, Producer van Tales of Arise, BANDAI NAMCO Entertainment“Ons doel met deze titel was om de franchise open te stellen voor zoveel mogelijk spelers met behoud van het Tales of DNA en het unieke karakter waardoor de franchise al meer dan 25 jaar sterk is gebleven. We willen spelers bedanken voor hun steun.”

Tales of Arise is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Er is ook een demo beschikbaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.