Van Persie, Casillas en Cafú zijn de nieuwe icons in FIFA 22

FIFA 22 Alaba

Nog twee weken. Langer duurt het écht niet vooraleer we onze handen kunnen leggen aan EA Sports nieuwste: FIFA 22.

In een korte stylistische trailer heeft ontwikkelaar EA Sports drie nieuwe zogenaamde icons aangekondigd. Het gaat om de Nederlandse topspits Robin Van Persie, Spaanse keeper Iker Casillas en de Braziliaanse verdediger Cafú.

Daarnaast worden ook nog eens de specifieke features voor de PlayStation 5 zoals de 3D Audio en haptische feedback van de DualSense-controller in de verf gezet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.