Gerucht: “Een duurdere versie van Nintendo Switch Online gaat N64-games bevatten.”

Nintendo 64

Een dikke twee weken geleden brachten we jullie het gerucht dat Nintendo mogelijks Game Boy games gaat toevoegen aan de Nintendo Switch Online-service. In een nieuwe episode van deze geruchtenmolen wordt nu ook gesproken over het toevoegen van Nintendo 64-games.

Dit nieuws komt van dezelfde insider als het bericht over de Game Boy games. Dit vorige bericht werd overigens door onder andere Eurogamer bevestigd als een erg waarschijnlijk gerucht.

Het meest opvallende is dat de toevoeging van Nintendo 64-games gepaard zou gaan met een duurdere versie van de Nintendo Switch Online service waarbij je nog extra voordelen zou voorgeschoteld krijgen.

Het lijkt allemaal erg onwaarschijnlijk en toch zie ik Nintendo dit wel doen. Zeker omdat het huidige Nintendo Switch Online érg goedkoop is, zie ik hier wel ruimte voor een duurdere versie.

Afwachten wanneer Nintendo dit gerucht bevestigd of negeert.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.