Nintendo zou Game Boy (en Color) games toevoegen aan Nintendo Switch Online

Nintendo Game Boy

Dit is een leuke voor retrogamers, fans van oudere games of Nintendo-spelers die willen ontdekken wat Nintendo in het verleden zoals in petto had voor ons gamers.

Volgens bepaalde bronnen, Nintendo heeft het zelf nog niet bevestigd, zou de Japanse entertainmentgigant er dus aan denken om zowel Game Boy als Game Boy Color games toe te voegen aan Nintendo Switch Online.

Dat is toch wat insider NateDrake vertelt in zijn meest recente Nate the Hate-podcast die je hieronder kan beluisteren.

Nates verhaal kan best kloppen als je weet dat Nintendo’s Switch Online service nu reeds heel wat klassiekers bevat uit zowel het originele Nintendo Entertainment System (NES) als de Super NES (SNES).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)