Apple Arcade krijgt een exclusieve LEGO Star Wars game

Warner Bros. Games en ontwikkelaar TT Games laten weten dat Apple Arcade binnenkort een exclusieve LEGO Star Wars game aan zijn portfolio mag toevoegen. Deze titel gaat door het leven als LEGO Star Wars Battles en laat zich omschrijven als een action strategy game.

LEGO Star Wars Battles is ontwikkeld door TT Games Brighton en uitgegeven door Warner Bros. Games. Spelers kunnen personages en voertuigen uit alle tijdperken van het Star Wars universum mixen en matchen om onstopbare teams te creëren. Strategie is vereist om troepen in te zetten en LEGO torens te bouwen op het slagveld in een poging om de basis van de tegenstander te vernietigen. Spelers beheersen beide kanten van de Force met een deck van light side- en dark side legers, elk met hun eigen speelstijl.  

Met personages en locaties uit alle Star Wars tijdperken, inclusief Star Wars: The Clone Wars, en Rogue One: A Star Wars Story, kunnen spelers iconische helden en schurken verzamelen zoals Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett en Darth Vader, samen met personages zoals Porgs, Stormtroopers, Battle Droids en een verscheidenheid aan voertuigen van AT-ATs tot TIE-bombers en zelfs de Millennium Falcon. Naarmate spelers vorderen en een hoger level halen, spelen ze verschillende arena’s vrij, gebaseerd op bekende Star Wars locaties, zoals Scarif, Naboo, Hoth, Endor, Geonosis en meer.

Een must have voor de fans eigenlijk… (en ik heb geen Apple Arcade-abonnement)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)