Ren & Stimpy komen naar Nickelodeon All-Star Brawl

Ren & Stimpy? Dat is voor mij hetzelfde als Rick & Morty. Ik kan er zelfs met mijn ogen dicht niet naar kijken. Wat niet wil zeggen dat ook dit duo op een grote fanbase kan rekenen natuurlijk. En die fans hebben iets om naar uit te kijken.

De bizarre personages maken deze herfst deel uit van het Nickelodeon All-Star Brawl roster.

Grappig, gebruikte ik nu net het woord grappig, is dat beide personages als één personage spelen, waarbij de kleinere Ren op Stimpy rijdt.

Wat dat betekent qua gameplay? Dat zie je in onderstaande trailer.

Nickelodeon All-Star Brawl verschijnt deze herfst op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series X/S, Switch en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)