Je kan nu Xbox Series X/S-games streamen naar je pc

Consolegames streamen en spelen op mijn mobiele telefoon, dat is niets voor mij. Daar is mijn schermpje te klein voor. Maar misschien is het streamen van Xbox Series X/S-games naar mijn pc dat wel. Vanaf vandaag is het mogelijk.

Vanaf nu kan je de Xbox-app op pc gebruiken om games te streamen van je Xbox Series X/S naar je pc.

En nu wordt het pas echt cool: de app kan nu alle consolettitels streamen die via de cloud beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

Dit is de eerste keer dat Microsoft remote play op pc mogelijk maakt voor Xbox Series X/S. Gamers kunnen wel al sinds 2015 Xbox One-games streamen naar pc.

Microsoft zegt dat het de stabiliteit van de functie heeft verbeterd en functies heeft toegevoegd, zoals het kunnen streamen van games van consoles in 1080p met maximaal 60 frames per seconde en het spelen van sommige originele Xbox- en Xbox 360-games.

Zeker eens proberen dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)