Passionele verzamelaars doen gouden deals deze week in Red Dead Online

Als jij zo iemand bent die elke dag de prairie, weidse velden en bossen doorkruist op zoek naar unieke of bijzondere items om aan je verzameling toe te voegen, én daar centjes uit wil slaan, dan zit je deze week goed in Red Dead Online.

Collectors, die verbeten en vastberaden avonturiers die de frontier uitkammen naar kostbaarheden, verdienen deze week dubbele beloningen voor alle Collector Set Sales. Madam Nazar betaalt altijd meer voor de hele set, dus als je maar een paar kaarten tekortkomt voor een volledige set, is dit het moment om je slag te slaan. Je krijgt ook dubbele Role XP voor het ontdekken van Collectibles in het wild.

Alle Collectors die Red Dead Online de komende zeven dagen spelen, ontvangen een gratis Collector’s Map die hen leidt naar de locaties van verschillende waardevolle Coins.Degenen die de Weekly Collection voor Madam Nazar voltooien, krijgen ook 40% korting op een Novice of Promising Collector Role Item en 2.000 extra Club XP bovenop hun gebruikelijke beloningen.

Andere hoogtepunten deze week zijn:

• Wekelijkse bonussen voor het voltooien van verzamelingen: een beloning voor 2.000 Club XP en een aanbieding voor 40% korting op een beginnend of veelbelovend verzamelrolitem

• Dubbele RDO$ voor alle A Land of Opportunities-missies

• Dubbele XP in de Featured Series van deze week: Hardcore Gun Rush-teams, of spelers nu winnen of verliezen

• Nieuwe kortingen: 5 goudstaven korting op de Collector’s Bag, 40% korting op alle pistolen, Collector’s Maps, de Pennington Field Shovel en de metaaldetector, plus 30% korting op alle Collector Role-outfits, de Rafferty Eyepatch, Double Bandoliers en alle Criollo paarden

• Dubbele RDO$ en Role XP op alle Collector Set Sales, plus Double Role XP voor het ontdekken van Collectibles

• Gratis kaart voor verzamelaars: voor alle verzamelaars die deze week spelen

• Voordelen van Prime Gaming: spelers die vóór 28 september verbinding maken met Prime Gaming, ontvangen een beloning voor een gratis brochure over vitalismestudies en een aanbieding voor de helft van een item met een gevestigde of vooraanstaande naturalistische rol naar keuze

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)