Nieuwe Back 4 Blood-trailer vertelt ons meer over het verhaal

Back 4 Blood

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios serveren ons vandaag een nieuwe Back 4 Blood-trailer die ons meer vertelt over het verhaal achter deze co-op zombieknaller.

Aangespoord door hun onbevreesde leider, bekend als ‘Mom’, die zich afzet tegen gezag en nog nooit een uitdaging uit de weg is gegaan, zijn de Cleaners een baken van hoop in de strijd van de mensheid tegen de zombies die zijn geïnfecteerd door de parasiet Devil Worm.

De mensheid staat op uitsterven tegenover de geïnfecteerde hordes die over de aarde zwerven. Alleen de Cleaners kunnen de zombies tegenhouden en iedereen die bereid is te vechten voor zijn eigendom bij elkaar brengen.

Back 4 Blood is vanaf 12 oktober 2021 beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)