fbpx

“Hardcore WOII-shooter Hell Let Loose wordt een PS Plus game voor oktober”

Hell Let Loose

Hell Let Loose, een hardcore WOII-shooter, is reeds een flinke poos beschikbaar op pc. Meer nog, de game kan op dat platform rekenen op een uitgebreide en hondstrouwe aanhang die zwaar onder de indruk is van deze game. Binnenkort komt het spel missschien naar PS5, gratis…

Recent vernamen we dat Hell Let Loose, een razend populaire online WOII-shooter, op 5 oktober naar PlayStation 5 komt.

En wat verschijnt er meestal de eerste dinsdag van de komende maand? Inderdaad, de gratis PS Plus games. En waren Destruction All Stars en Oddworld Soulstorm ook geen gratis PS Plus games bij hun release?

En wat hebben multiplayer games als Rocket League en Fall Guys dan weer gemeen met Hell Let Loose? Inderdaad zowel Rocket League als Fall Guys waren gratis, en leggen de focus, net als Destruction All Stars dan weer, op het multiplayer aspect.

En waarom was er wel PlayStation maar geen Xbox-beta? En waarom kan je de game wel pre-orderen via de Microsoft Store, maar niet via de PlayStation Store?

Dus, kort samengevat: Hell Let Loose wordt een gratis PS Plus game voor oktober. Juist?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d