fbpx

Dying Light 2: Stay Human verschuift naar 4 februari 2022

Dying Light 2

Laps! We zijn eraan voor de moeite! Techland heeft zonet bevestigd dat Dying Light 2: Stay Human verschuift naar 4 februari 2022.

En dit is geen gerucht of roddel, laat dat duidelijk zijn. Niemand minder dan Techlands CEO Pawel Marchewka heeft dit nieuws zonet bevestigd via Twitter.

Het team vordert gestaag met de productie en het spel nadert de eindstreep. Het spel is af en we zijn het momenteel aan het playtesten. Het is verreweg het grootste en meest ambitieuze project dat we ooit hebben gedaan. Helaas hebben we ons gerealiseerd dat we meer tijd nodig hebben om het spel op te poetsen en te optimaliseren, zodat we het spel op het niveau kunnen brengen dat we voor ogen hebben.”

Het team is volop in de weer en heeft meer tijd nodig om alles af te werken. Wel zou er een soort van wereldtournee met virtuele preview events komen zodat we toch al eens kunnen proeven van de game.

Maar 7 december 2021 mag je nu dus officieel van je kalender schrappen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: