Pragalicious serveert: Big Rumble Boxing: Creed Champions op PlayStation 4

Wij deelden rake klappen uit met Rocky Balboa in de arcade boksgame Big Rumble Boxing: Creed Champions. Maar eerst moet er getraind worden natuurlijk! En dat hebben die koeienkarkassen geweten…

Check zeker onze review en ontdek waarom deze game uithaalde, maar helaas ook stevig de mist in ging…

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.