Twisted Metal-reboot komt er gelijktijdig met de televisiereeks

Twisted Metal

Wat hebben Ratchet & Clank, Uncharted 4 en een paar andere PlayStation exclusives toch dat Resistance niet heeft? Zelfs Twisted Metal (1995-2015) krijgt een reboot op PS5, al moeten we wel nog even wachten op de release van de gelijknamige televisieserie.

Het is nog niet echt bevestigd, maar laat ons het een publiek geheim noemen dat we een reboot krijgen van Twisted Metal op PS5. Zo kunnen we meteen Destruction All Stars uit ons geheugen schrappen ook eigenlijk.

Al is die reboot niet voor meteen zo blijkt. Toch volgens de bekende Jeff Grubb van Venturebeat. De reboot zit er aan te komen, maar is nog niet voor meteen. Ook website VGC beweert dat de Twisted Metal reboot en serie in de maak zijn en perfect passen binnen Sony’s strategie om games uit te brengen die meer in lijn liggen met PlayStation Productions film- en TV-studio’s aankomende films en TV shows.

Next up: HBO en The Last of Us Part 2 op PS5?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)