Binnenkort opnieuw dino’s jagen in Jurassic World: Primal Ops?

In Jurassic World Evolution beheren we een eigen dinopark, rustig en gezapig, lekker chill van achter onze bureau terwijl ons personeel de risico’s pakt. Maar ik heb ook zin om er nog eens lekker als vanouds tegenaan te gaan zoals in Turok Dinosaur Hunter. Gaat Jurassic World: Primal Ops me dat plezier gunnen?

Een nieuw trademark dat is opgedoken wijst op de ontwikkeling en release van Jurassic Park game dat door het leven zou gaan als Jurassic World: Primal Ops.

Universal heeft een handelsmerk voor Jurassic World: Primal Ops om de naam te gebruiken voor een videogame. PCGamesN meldt dat de website Trademarkia een nieuw eigendom van het bedrijf heeft gedocumenteerd, en een paar details heeft onthuld over wat het zou kunnen zijn.

De omschrijving luidt alvast als volgt: “Downloadbare interactieve multimediasoftware voor het spelen van spellen; downloadbare software in de aard van een mobiele toepassing voor het spelen van spellen en voor toegang tot amusementsinhoud voor gebruik met computers, draagbare draagbare digitale elektronische communicatieapparatuur, mobiele toestellen, draadgebonden en draadloze communicatieapparatuur en videospelconsoles; downloadbare computerspelsoftware voor draadloze en elektronische mobiele toestellen, mobiele telefoons.”

Zeker in de gaten houden!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Favoriete genres (MMO)RPG, shooters en adventure games. Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s