Eerste trailer voor LEGO Star Wars Terrifying Tales

LEGO Star Wars Terrifying Tales

Disney kondigde recent een nieuwe LEGO-special aan gebaseerd op de iconische Star Wars-saga. De special, die je vanaf 1 oktober kan bekijken op Disney+, gaat door het leven als LEGO Star Wars: Terrifying Tales.

Het verhaal gaat als volgt: Dean, Poe en BB-8 moeten hun angsten onder ogen zien, een oud kwaad tegenhouden en ontsnappen om hun vrienden terug te krijgen.

De special van Lucasfilm en de LEGO groep volgt Darth Vader’s trouwe dienaar Vaneé, gespeeld door Tony Hale, terwijl hij drie angstaanjagende Sith verhalen vertelt: “The Lost Boy,” het verhaal van hoe een jonge Ben Solo voor het eerst Ren ontmoet; “The Dueling Monstrosities,” dat zich voorstelt hoe Darth Maul en General Grievous herboren werden; en “The Wookiee’s Paw,” dat een blik werpt op wat er had kunnen zijn als alle grootste wensen van Luke Skywalker onmiddellijk werden ingewilligd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)