Het sfeervolle Life is Strange: True Colors is nu beschikbaar

Life Is Strange: True Colors

Het leven kan soms vreemde of rare wendingen aannemen. Iets wat de fans van de Life is Strange-serie alleen maar kunnen bevestigen. Ook in deze nieuwe aflevering, getiteld True Colors verloopt niet alles van een leien dakje. Hoe ga jij daar mee omgaan?

Spelers nemen de rol aan van Alex Chen, een jonge vrouw die haar weg naar volwassenheid probeert te vinden in het bergstadje Haven Springs. Daar wordt ze onderdeel van een hechte gemeenschap en komt ze in contact met haar lang verloren gewaande broer, Gabe, die in het stadje op zoek gaat naar hun vermiste vader.

Tegen deze achtergrond worstelt Alex met het accepteren van een ‘vloek’ waar ze al haar leven mee te maken heeft: de paranormale kracht genaamd Empathy, een bovennatuurlijke vaardigheid die haar in staat stelt sterke emoties van anderen te ervaren, absorberen en manipuleren, waarbij ze deze emoties ziet als vlammende, kleurrijke aura’s.
 
Wanneer haar broer bij een verdacht ongeluk om het leven komt, moet Alex eindelijk haar kracht omarmen om de waarheid te vinden – en de duistere geheimen bloot te leggen die onder het stadje liggen begraven. Ga met Alex Chen op reis en gebruik haar krachten om haar toekomst te bepalen.

Life is Strange: True Colors is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, PC Steam, PC Windows Store, GeForce NOW en Google Stadia. De game komt later dit jaar naar de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)