fbpx

Eerste aflevering van F1 2021’s After The Apex-contentserie met Daniel Ricciardo

Daniel wie? Daniel Ricciardo! Ik ken wel iets van F1 maar de naam Daniel Ricciardo zei me niets. Misschien ben ik dan de geknipte persoon om naar deze nieuwe contentserie te kijken? Dan leer ik meteen ook waar Apex voor staat. Voor de fans zelf is het alvast leuke content.

Ken je net als ik Daniel niet? Hier wat info dan: Daniel Joseph Ricciardo is een Australisch coureur van Italiaanse afkomst die onder contract stond bij het Formule 1-team van Renault. Sinds begin 2021 komt hij uit voor McLaren. Tot en met 2018 reed hij voor Red Bull Racing en hier behaalde hij zeven overwinningen.

De serie, die is ontwikkeld als onderdeel van de F1 2021 launch, wordt gedurende de komende maanden verder uitgerold, combineert interviews uit het echte leven met animaties en geeft spelers een uniek inkijkje in het leven van Daniel en zijn passies buiten het circuit. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Eerste aflevering van F1 2021’s After The Apex-contentserie met Daniel Ricciardo'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: