For Honor Year 5 Season 3 nu beschikbaar

Ik was een hele grote For Honor-fan toen de game verscheen in 2016. Jammer genoeg kon de toenmalige multiplayer me niet bekoren waardoor ik de game aan de kant schoof. Ik had beter gewacht want vandaag 5 jaar later kan de game nog steeds op heel wat spelers rekenen, en vooral regelmatige content updates.

Tempest, het derde seizoen van het vijfde jaar van For Honor, is nu gratis beschikbaar. Spelers ervaren tijdens dit seizoen ernstige stormwinden en hevige regenbuien na Mirage’s extreme droogte, terwijl Heathmoors dorpen en havens nu geteisterd worden door vloedgolven. Tevens is het launch event Storm Tides, waarin spelers verschillende nieuwe beloningen vrijspelen, nu speelbaar.

Tempest brengt veranderingen met zich mee in de Gauntlet, Shard en Harbour maps. Daarnaast introduceert het seizoen ook een gloednieuwe Battle Pass die toegang geeft tot nieuwe Battle Outfits, Ornamenten, executies en meer. Ook is er voor alle spelers een nieuwe unieke executie beschikbaar voor 7.000 Staal.

Naar aanleiding van de Testing Grounds én desbetreffende feedback van spelers uit het laatste seizoen, zijn er verbeteringen doorgevoerd aan Orochi en Raider en voegt de game Options Select en andere vechtelementen toe.

Later in het seizoen ontdekken spelers ook nog de Wrath of Jormungandr, een event waarbij originele beloningen en wapens terugkeren, en de Covenant Games. Bij deze editie van de Covenant Games gaan spelers aan de slag met de Heralds of Chimera-gamemodus, waarbij ze Daubeny moeten verslaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)