Football Manager 2022 scoort bij launch meteen op Xbox Game Pass

Football Manager 2022

Vorig jaar maakte het fantastische Football Manager 2022 voor het eerst een uitstap naar een console. Dat deed het exclusief op Xbox-consoles en om nog meer voetballiefhebbers aan te spreken, krijgt de nieuwe editie meteen een plaatsje in de Xbox Game Pass bibliotheek.

Football Manager 2022 Xbox Edition zal van bij zijn lancering, op 9 november, dus gratis te downloaden zijn voor iedereen die een Xbox Game Pass-abonnement heeft. Deze versie is geoptimaliseerd voor het gebruik van een controller

Gelukkig is er ook voor de PC-voetbalmanagers goed nieuws, want ook de PC-versie zal van bij de lancering op Xbox Game Pass komen te staan.

Heb je geen Xbox Game Pass? Dan kan je de game gewoon aanschaffen via Steam, Epic Games Store en Microsoft Store.

Football Manager Touch, de versie speciaal voor mobiele toestellen, verschijnt later dit jaar voor iOS, Android en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.