Horror icoon Pinhead duikt op in Dead by Daylight

Er zijn zo van die figuren en personages die je niet kan wegdenken wanneer je aan horrorfilms denkt. Jason Voorhees, Chucky, Freddy Krueger en Pinhead zijn er daar enkele van.

Als je fan bent van horrorfilms, games, zombies en misschien zelfs Pinhead, dan is dit jouw lucky day!

Hellraisers Pinhead verschijnt vandaag als onderdeel van de “Hellraiser Collection” in Behaviour Interactive’s Dead by Daylight. En zoals gebruikelijk hebben de ontwikkelaars een gloednieuwe trailer vrijgegeven waarin Pinhead doet waar hij goed in is.

Daarnaast is een van de alternatieve skins, The Chatterer Cenobite, eveneens in het spel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)