Marvel’s Avengers roadmap voor 2021 bevat een eerste raid en Spider-Man

Marvel's Avengers first raid

Marvel’s Avengers viert dit jaar zijn eerste verjaardag en deed dat begin deze week met gratis in-game goodies en de belofte om de roadmap bekend te maken. En ze hebben daar woord gehouden.

In een nieuwe State of the Game update bespreekt de studio de roadmap voor 2021, inclusief content en cosmetics die nog op komst zijn.

Spider-Man wordt ergens deze herfst of winter verwacht, samen met de eerste raid, waarin spelers Klaw zullen confronteren. Want vergeet niet, voorlopig hebben Spider-Man en PlayStation nog steeds een exclusiviteitscontract.

Daarbovenop komt er ook een power level cap verhoging en een aantal nieuwe cosmetics. Crystal Dynamics pakt ook het gear upgrading systeem aan. Volgens de blog van vandaag laat het nieuwe systeem spelers Epic, Legendary en Exotic gear upgraden vanaf power level 100 tot aan de nieuwe power level cap.

Cosmetics kan je al spelend verdienen, waaronder items die voorheen alleen verkrijgbaar waren in de Marketplace. Crystal Dynamics is van plan om de details daarvan in de komende maanden te bespreken. En natuurlijk zijn er ook Marvel Cinematic Universe cosmetics in de maak.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)